Couscous Royal

Couscous Royal

Hello everybody, it's me again, Dan, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Couscous Royal. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Couscous Royal is one of the most popular of recent trending foods in the world. It is appreciated by millions every day. It's easy, it's quick, it tastes delicious. They're fine and they look wonderful. Couscous Royal is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Couscous Royal, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Couscous Royal delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Couscous Royal is 2-3 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Couscous Royal estimated approx 1 heure.

To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Couscous Royal using 27 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve it.

Ingredients and spices that need to be Get to make Couscous Royal:

  1. ᴘʀᴇᴘᴀʀᴀᴛɪᴏɴ ᴠɪᴀɴᴅᴇ
  2. 2 - Pilons de Poulet 🍗
  3. 2 - Merguez de Boeuf + Agneau
  4. 4 - Boulettes de Viande de Boeuf
  5. 1 cuillère à soupe - Huile d'Olive
  6. Sel et Poivre 🧂
  7. ʟᴇɢᴜᴍᴇꜱ
  8. 1 - Oignon Jaune 🧅
  9. 2 - Carottes 🥕
  10. 1 - Navet
  11. 1 - Branche de Céleri
  12. 1 - Courgette 🥒
  13. 1 - Poivron Rouge
  14. ᴍᴏᴜɪʟʟᴇᴍᴇɴᴛ
  15. 250 ml - Vin Blanc 🍾
  16. 4-5 - Tomates 🍅
  17. 1 cuillère à soupe - Bouillon de Poulet
  18. 250 ml - Eau 🥛
  19. ꜱᴇᴍᴏᴜʟᴇ
  20. 200 ml - Semoule
  21. 200 ml - Eau 🥛
  22. 50 g - Raisins Noirs Secs 🍇
  23. 1/2 cuillère à café - Huile d'Olive
  24. Sel et Poivre 🧂
  25. ᴇᴘɪᴄᴇꜱ
  26. 1 cuillère à soupe - Ras El Hanout
  27. 2 cuillères à café - Harissa

Instructions to make to make Couscous Royal

  1. ᴘʀᴇᴘᴀʀᴀᴛɪᴏɴ ᴅᴇꜱ ʟᴇɢᴜᴍᴇꜱ : Epelucher les CAROTTES, le NAVET, la COURGETTE puis les laver - Laver et évider le POIVRON - Laver le CELERI - Couper ces LEGUMES en sections et dés de 1cm environ
  2. ᴘʀᴇᴘᴀʀᴀᴛɪᴏɴ ᴅᴇ ʟ'ᴏɪɢɴᴏɴ : Epelucher l'OIGNON - Le ciseler finement - Passer au Hachoir pour obtenir de l'OIGNON très fin - Reserver dans un Ramerquin - Couper les Tomates et les Passer au Hachoir
  3. ᴄᴜɪꜱꜱᴏɴ ᴅᴇ ʟᴀ ᴠɪᴀɴᴅᴇ 1/2 : Mettre une cuillère à soupe d'HUILE D'OLIVE dans une Poêle - Quand l'HUILE est chaude faire revenir à feu moyen les PILONS, les BOULETTES et les MERGUEZ - Quand la VIANDE est dorée retirer et reserver les MERGUEZ, rajouter l'OIGNON HACHÉ et faire suer tout en retournant le mélange
  4. ᴄᴜɪꜱꜱᴏɴ ᴅᴇ ʟᴀ ᴠɪᴀɴᴅᴇ 2/2 : Quand l'OIGNON est doré rajouter le VIN BLANC, les CAROTTES, le NAVET, SALER et POIVRER et faire bouillir 10 minutes à feu moyen et à couvert en retournant régulièrement - Rajouter le CELERI et faire cuire encore 5 minutes
  5. Ʀᴇᴍᴘʟɪꜱꜱᴀɢᴇ ᴅᴇ ʟᴀ ᴄᴏᴄᴏᴛᴛᴇ 1/2 : A Feu doux ajouter les TOMATES BROYÉES, la COURGETTE, le POIVRON, les MERGUEZ, une cuillère à soupe de RAS EL HANOUT et mélanger - Rajouter ensuite les CAROTTES, NAVETS, CÉLERI et VIANDE préparés précédemment.
  6. Ʀᴇᴍᴘʟɪꜱꜱᴀɢᴇ ᴅᴇ ʟᴀ ᴄᴏᴄᴏᴛᴛᴇ 2/2 : Dans la Poële qui a servi à préparer la VIANDE, déglacer avec 250ml d'eau - A ébullition rajouter progressivement une cuillère à soupe de BOUILLON DE POULET en poudre - Ajouter les RAISINS SECS au BOUILLON puis les retirer et les réserver une fois hydratés - Utiliser le BOUILLON pour remplir la cocotte à niveau des LÉGUMES et Mélanger - Faire cuire 45 minutes à feu moyen et à découvert en retournant régulièrement
  7. ᴘʀᴇᴘᴀʀᴀᴛɪᴏɴ ᴅᴇ ʟᴀ ꜱᴇᴍᴏᴜʟᴇ : Faire bouillir 200ml d'EAU avec 1/2 cuillère à café d'HUILE D'OLIVE dans une casserole - A ébullition couper le feu et ajouter 200ml de SEMOULE - Quand la SEMOULE a absorbé l'EAU, mettre les RAISINS et mélanger
  8. ᴅʀᴇꜱꜱᴀɢᴇ : Pour une personne mettre un PILON, une MERGUEZ et une BOULETTE ainsi que des LÉGUMES sur la moitié de l'Assiette - Mettre la SEMOULE avec ses RAISINS sur l'autre moitié - Disposer une cuillère à café de HARISSA
  9. ᴄᴏɴꜱᴇʀᴠᴀᴛɪᴏɴ : Conserver dans une Boîte hermétique les LÉGUMES et la VIANDE - Conserver la SEMOULE dans une autre Boîte
  10. ᴠᴀʀɪᴀɴᴛᴇꜱ : Des CÔTES D'AGNEAU peuvent être rajoutées en à l'ensemble des viandes

As your experience and self-confidence expands, you will certainly discover that you have more all-natural control over your diet and adapt your diet to your individual tastes gradually. Whether you wish to offer a dish that makes use of less or more components or is a little essentially zesty, you can make straightforward modifications to attain this goal. Simply put, start making your recipes on schedule. As for fundamental food preparation skills for newbies you do not need to learn them but only if you grasp some simple cooking techniques.

This isn't a complete guide to fast and simple lunch dishes but its good food for thought. With any luck this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare delicious meals for your household without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this special food Step-by-Step Guide to Make Homemade Couscous Royal. Thanks so much for reading. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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