Pot au feu

Pot au feu

Hello everybody, it's John, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Pot au feu. One of my favorites. This time, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Pot au feu is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It is appreciated by millions every day. It's easy, it is fast, it tastes yummy. They are nice and they look fantastic. Pot au feu is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Pot au feu, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pot au feu delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pot au feu is 8 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Pot au feu using 12 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.

Une recette parfaite pour l’hiver. Le bouillon peut être utilisé pour se réchauffer un soir agrémenté de quelques vermicelles. Attention, le temps de cuisson est assez long. Vous pouvez ajuster la liste des ingrédients et l’assaisonnement selon votre goût. Par exemple je ne mets pas de céleri 😉 et plein de poivre.

Ingredients and spices that need to be Take to make Pot au feu:

  1. 1,2 kg viande de bœuf pour pot au feu en mélangeant de la viande peu grasse, gélatineuse et moyennement grasse
  2. 1 os à moelle (ou plus selon votre goût)
  3. 4 poireaux
  4. 4 carottes
  5. 2 navets
  6. 4 pommes de terre
  7. Gros sel
  8. Poivre en grain
  9. Laurier, thym, persil
  10. 1 oignon
  11. 1 gousse d’ail
  12. 1 clou de girofle

Steps to make to make Pot au feu

  1. Rincez la viande pour enlever les éventuels petits restes d’os. Si le boucher ne l’a pas fait, attacher la viande avec de la ficelle alimentaire
  2. Piquer un oignon avec les clous de girofle
  3. Éplucher et rincer les légumes. Les couper en gros morceaux. Attacher les poireaux ensemble pour éviter qu’ils se délitent
  4. Mettre la viande dans une grande casserole avec 6 litres d’eau froide (ce détail est important). Ajouter du gros sel
  5. Porter à ébullition. Au fur et à mesure, enlever l’écume qui va se créer jusqu’à qu’il n’y en ait plus
  6. Ajouter ensuite les légumes, l’oignon, le poivre et les herbes attachées entre elle.
  7. Couvrir, porter à ébullition à feu doux et laisser mijoter pendant au moins deux bonnes heures
  8. Ajouter le ou les os à moelle une vingtaine de minutes avant la fin de cuisson (pour éviter que le contenu ne se délite avant)
  9. Servir la viande et les légumes et déguster bien chaud. Le bouillon peut être réservé pour des soupes par exemple

As your experience and also confidence grows, you will locate that you have a lot more all-natural control over your diet and adjust your diet regimen to your individual preferences over time. Whether you wish to offer a dish that makes use of fewer or more active ingredients or is a bit basically spicy, you can make easy adjustments to attain this objective. To put it simply, start making your dishes on time. When it comes to standard cooking abilities for beginners you do not require to learn them but only if you grasp some basic food preparation methods.

This isn't a full guide to fast and easy lunch recipes however its excellent something to chew on. With any luck this will get your creative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family without doing way too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this exceptional food Easiest Way to Make Ultimate Pot au feu. Thanks so much for your time. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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