Salade de Pommes de Terre "Olivier"
Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Salade de Pommes de Terre "Olivier". One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Salade de Pommes de Terre "Olivier" is one of the most popular of recent trending meals in the world. It's enjoyed by millions daily. It is simple, it's fast, it tastes delicious. They are nice and they look wonderful. Salade de Pommes de Terre "Olivier" is something that I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Salade de Pommes de Terre "Olivier", starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Salade de Pommes de Terre "Olivier" delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Salade de Pommes de Terre "Olivier" is 2 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Salade de Pommes de Terre "Olivier" estimated approx 40 minutes.
To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Salade de Pommes de Terre "Olivier" using 23 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Salade de Pommes de Terre "Olivier":
- Viande
- 1 Blanc de Poulet
- Poudre de Thym
- Poudre d'Origan
- Sel
- Poivre
- 1 Œufs
- Légumes
- 3 Pommes de Terre
- 2 Carottes
- 1/2 Oignon Rouge
- 1/6 Concombre Noa
- 50 ml Petits Pois
- 1 cuillère à café Curcuma
- Huile d'Olive
- Sel
- Poivre
- Sauce
- 1 cuillère à soupe Mayonnaise
- 1 cuillère à soupe Crème Fraîche
- 7 Branches de Persil
- Sel
- Poivre
Instructions to make to make Salade de Pommes de Terre "Olivier"
- Préparation des Ingrédients : Éplucher 3 pommes de Terre, 2 carottes et 1/2 Oignon Rouge - Couper les Carottes en rondelles de 1 cm - Couper l'Oignon en cubes - Laver 7 branches de Persil
- Cuisson des Carottes : Dans un Poêle sur feu moyen mettre 2 cuillères à soupe d'Huile d'Olive - Une fois l'Huile chaude mettre els rondelles de Carottes, les Saler et les Poivrer - Faires dorer pendant 10 minutes en les retournant régulièrement - Mettre de l'Eau à niveau et faire cuire à couvert dans une Casserole pendant 30 minutes supplémentaires - Égoutter les carottes via un écumoir et les placee dans un Ramequin au Réfrigérateur pendant 20 minutes
- Cuisson des Pommes de Terre : Porter à ébullition une casserole remplie d'eau - Ajouter 1 cuillère à café de Curcuma dans l'eau et mélanger - Ajouter les 3 Pommes de Terre pelées et faire cuire pendant 25 minutes à feu moyen et à decouvert - Sortir les Pomme de Terre avec un écumoir et les placer dans un Saladier d'Eau froide pendant 20 minutes - Égoutter les pommes de Terre sur de l'Essuie-Tout et les découper en gros dés de 1.5 cm
- Cuisson du Blanc de Poulet: Mettre une Cuillère à soupe d'Huile d'Olive dans une Poêle sur feu doux à moyen - assaisonner les 2 faces du blanc de poulet avec du Sel, Poivre, Thym et Origan en Poudre - Quand l'huile est chaude mettre le Blanc dans la Poêle et laisser cuire pendant 10 minutes - Retourner le Blanc et laisser cuire pendant 10 autres minutes - Découper le Balnc en dés, les mettre dans un Ramequin et réserver au Réfrigérateur
- Cuisson de l'Œuf et des Petits Pois : Préparer une casserole d'eau bouillante et faire cuire un Œuf pendant 13 minutes - Préparer une casserole d'eau bouillante, saler et faire cuire 50ml de Petits Pois pendant 10 minutes - Éplucher l'Œuf - Réserver l'Œuf et les Petits Pois dans un Bol d'Eau Glacée
- Création de la Salade : Égoutter l'Œuf et les Petits Pois - Découper l'Œuf en Tranches - Hacher les 7 brins de Persils - Remplir le Saladier avec les dés de Pomme de Terre, les trancehse Carottes, les dés d'Oignon, les tranches d'œuf, les Petits Pois, les morceau de Poulet et réserver au réfrigérateur
- Dressage : Un fois les Ingrédients frais ajouter 1 cuillère à soupe de Mayonnaise et de Crème Fraîche, Saler, Poivrer et mélanger - La Salade est prête à être servie dans son Saladier
As your experience as well as self-confidence grows, you will find that you have extra natural control over your diet regimen and adjust your diet plan to your individual tastes over time. Whether you intend to offer a recipe that uses fewer or even more ingredients or is a little essentially zesty, you can make basic adjustments to achieve this goal. Simply put, begin making your dishes promptly. When it comes to fundamental food preparation skills for novices you don't require to discover them however just if you understand some straightforward cooking strategies.
This isn't a full overview to quick and also simple lunch recipes but its good something to chew on. With any luck this will certainly obtain your creative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family without doing way too many square meals on your trip.
So that's going to wrap this up for this special food Easiest Way to Prepare Ultimate Salade de Pommes de Terre "Olivier". Thanks so much for your time. I'm confident you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment